Vero Moda

Pentru momentele speciale din viata ta

Va aflati aici: Termeni si conditii

Drepturi si conditii de utilizare a site-ului


 1. Cine suntem?
  Site-ul veromoda.ro este proprietatea SC ACID LOVE SRL cu sediul in Bucuresti, Alexandru Obregia 35, capital social 200 lei, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/14081/2008 (C.U.I): RO24356979, denumita in cele ce urmeaza Vero Moda.

 2. Ce drepturi are vizitatorul site-ului, client veromoda.ro?
  1. Pretul la care se face o comanda va fi acelasi cu pretul prezentat pe factura cu care este livrat produsul.
  2. Poate returna un produs, in termen de 10 zile de la achizitie, atata vreme cat produsul nu prezinta deficiente majore (cum ar fi rupturi, materiale uzate, pete).
  3. Datele personale vor ramane confidentiale si nu vor fi trimise de veromoda.ro catre terte institutii.

 3. Care sunt obligatiile clientului?
  Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.  Prevederile de mai jos pot fi modificate fara notificare. Cea mai recenta versiune a lor poate fi consultata in pagina Termeni si Conditii, de pe veromoda.ro .

 4. Dreptul de autor al Vero Moda asupra continutului publicat pe site
  1. Intregul continut al site-ului veromoda.ro , inclusiv Newsletter-ele, este proprietatea SC ACID LOVE SRL si a furnizorilor sai si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala.
  2. Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca pentru uz comercial sau contrar intereselor SC ACID LOVE SRL orice material continut in site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, script-uri, programe si alte date - fara acordul scris al companiei. Pentru raportat probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala va rugam folositi adresa de email: contact@veromoda.ro .

 5. Produsele oferite. Politica de preturi
  1. SC ACID LOVE SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care clientul nu ofera destule date de indentificare (telefon, adresa) sau refuza sa ofere operatorului Vero Moda una din variantele de verificare: un al doilea nr. de telefon, avans 30% sau plata integrala cu cardul prin mediul online.
  2. Produsele comercializate pe SC ACID LOVE SRL sunt noi.
  3. In situatii exceptionale, unele produse nu pot fi livrate, din cauza de lipsa de stoc. Vero Moda va returna orice plata facuta in avans de catre clienta, in acestcaz.
  4. Preturile de pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ taxa pe valoarea adaugata, TVA (19%).
  5. Promotiile si ofertele speciale au uneori termeni speciali, care vor fi prezentati in pagini speciale de pe site.
  6. Ne rezervam dreptul de a cere un avans de 30% oricarui client ce se afla o prima comanda pe site-ul nostru. Acest lucru se datoreaza faptului ca mare parte din produsele comercializate necesita a fi comandate in prealabil de la distribuitor.

 6. Plata produselor
  1. Poti plati ramburs, cand coletul ajunge la destinatie. Nu exista nicio taxa suplimentara fata de suma totala care ti-a fost confirmata pe mail si telefonic. Deci platesti cash curierului, cand pachetul e la tine acasa.
  2. Poti plati in avans, prin ordin de plata, in contul SC ACID LOVE SRL, IBAN RO25INGB0000999902292571, deschis la ING Bank. Iti garantam returnarea 100% a platii, daca te razgandesti inainte sa trimitem comanda. Tot in avans, poti face plata cu cardul. Tranzactia va fi procesata de EuPlatesc, una din cele mai importante companii pentru plati online in Romania. Iti garantam posibilitatea de a primi banii inapoi in cazul in care comanda nu se va finaliza.
  3. Comenzile care includ urmatoarele produse: trolerele, biciclete sau gentile de voiaj, vor suporta un adaos de 15 lei la costul de livrare, adaos ce se justifica prin grila de taxare a curieratului utilizat.

 7. Livrarea produselor
  Livram numai prin FAN CURIER si URGENT CARGUS. Livrarea produselor este posibila oriunde in tara, indiferent de locatie, sat, comuna sau oras. Timpul pentru fiecare produs comandat poate fi oferit doar de operatorul Vero Moda dupa confirmarea comenzii.

 8. Politica de retur
   Pentru returnarea produselor va rugam completati formularul din pagina retur.
  1. Dreptul de returnare a produselor cumparate de la noi? Exista o lege (Ordonanta de Guvern nr. 130 din 2000, ce a fost completata de Legea 51 din 2003 - regimul juridic al contractelor la distanta) care te apara. Potrivit acestei legi, poti returna produsele cumparate online, fara sa invoci un motiv anume. Noi ne conformam 100% si iti spunem ca in 10 zile de la achizitie poti returna produsele cumparate din magazinul online Vero Moda si vei primi toti banii (mai putin cei de livrare si taxa de retur) inapoi.
   Lista marfurilor nealimentare de calitate adecvata, ce nu pot fi preschimbate cu o marfa similara: articole din metale pretioase, pietre scumpe si semipretioase, tesaturi din toate tipurile de fibre si alte textile comercializate la metru (panglica, firet, dantela etc.), lenjerie tricotata pentru adulti si copii (ex. bustiere, sutien, boxeri), costume de baie, slipuri, chiloti pentru adulti si copii, inclusiv chiloti pentru sport, articole pentru nou-nascuti si copii de cresa, lenjerie de pat, articole de toaleta pentru femei, ciorapi, sosete, articole textile (fete de masa, servetele de masa, servete, batiste etc.), cosmetica si parfumerie, marfuri chimice de uz casnic, articole din mase plastice pentru prepararea si pastrarea alimentelor, articole de igiena individuala (periute de dinti, pieptene, spelci, bigudiuri etc.).
  2. Rugamintea este ca produsele sa nu fi fost uzate deloc. Nu, nu e OK sa iei un produs, sa il porti 10 zile si sa ni-l returnezi cu pete, rupturi, uzura fizica. Da, iti vom da banii inapoi, insa pentru produsele care sunt aceeasi calitate ca la achizitie.
  3. Produsele care se returneaza trebuie ambalate intr-o punga care sa protejeze atat produsul, cat si ambalajul (cutie sau punga) in care se afla acesta, in caz contrar se percepe o taxa de 20 ron per cutie/punga.
  4. Termenul de expirare curge de la prima deschidere a unui produs si nu, nu e OK sa-l comanzi doar ca sa vezi daca-ti place culoarea, textura sau aroma iar, daca decizi ca nu e pe placul tau, sa-l returnezi.
  5. Nu se accepta returnarea produselor care prezinta urme de purtare si care au un miros atipic impregnat in tesatura.In astfel de situatii sunt returnate produsele catre expeditor cu plata la livrare a tuturor taxelor de curierat incluse. Fiind incorecta returnarea produselor intr-o forma alterata, SC ACID LOVE SRL nu are responsabilitate in acceptarea acestora.
  6. Completarea formularului de retur este obligatorie.

 9. Cum faci sa returnezi sau sa schimbi un produs?
  1. Pentru persoanele juridice nu se accepta schimburi.
  2. Suna-ne la 0786 51 09 90, returul presupune inlocuirea unei marimi cu alta,nu inlocuirea unui produs cu altul.
  3. In cazul in care produsul primit prezinta vreo defectiune, acesta trebuie returnat catre noi in maxim 48 de ore de la primire.
  4. Daca produsul sau produsele achizitionate prezinta un defect de fabricatie, acesta poate fi returnat sau schimbat, fara nici un cost suplimentar. Noi vom plati transportul si vom returna intreaga suma de bani platita pentru acel(e) produs(e). Daca vrei banii inapoi, scrie-ne un email cu numele tau complet, contul IBAN si banca la contact@veromoda.ro.
  5. Clientul se obliga sa plateasca si taxele de curierat, pentru returul / schimbul produsului / produselor comandate. Taxele de curierat pentru un transport sunt in valoare de 16 ron. Daca vrei banii inapoi, scrie-ne un email cu numele tau complet, contul IBAN si banca la contact@veromoda.ro.
  6. Singurul caz in care clientul nu este nevoit sa plateasca nicio taxa de retur sau transport, apare atunci cand produsul prezinta un defect de fabricatie sau nu a fost cel comandat de client. In acest caz ne asumam toata raspunderea si operam schimbarea produsului sau returnarea banilor in mod GRATUIT.
  7. Ambalajul produsului trebuie sa fie asa cum l-ati primit. Daca ambalajul produsului returnat prezinta scotch pe cutie, vom refuza definitiv returnarea banilor pentru acel produs, indiferent de motivul returului. Produsul trebuie sa ajunga in aceeasi forma / conditie ca atunci cand el a fost livrat. Dupa primirea coletului, vom examina produsul si vom restitui suma platita initial, mai putin taxele de transport si taxa de retur. Oricine realizeaza o comanda pe sau prin intermediul siteului Vero Moda (sau a numerelor de telefon afisate pe acest site) se obliga sa respecte aceste conditii.

 10. Calitatea serviciilor de hosting, erori de functionare, link-urile catre alte site-uri
  1. Site-ul veromoda.ro este gazduit de serverele unei terte firme, asa incat SC ACID LOVE SRL nu este responsabila pentru eventualele erori aparute pe acesta.
  2. Compania nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi din magazinul sau online.

 11. Politica de confidentialitate
  1. SC ACID LOVE SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
  2. Garantam securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul nostru informatic. Aceste informatii vor fi folosite de catre companie pentru a trimite utilizatoarei confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale si promotii numai cu acordul sau prealabil. Aceasta poate solicita stergerea datelor din baza prin email la adresa contact@veromoda.ro.
  3. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC ACID LOVE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienti: comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale.
  4. Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii.
  5. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre SC ACID LOVE SRL este periodic analizata in privinta securitatii.
  6. SC ACID LOVE SRL se obliga sa nu difuzeze unor terti datele personale ale clientilor, in afara de autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau autoritatile in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii.
  7. Din cauza ca datele sunt transmise electronic, compania SC ACID LOVE SRL nu poate fi facuta responsabila de pierderea lor sau copierea neautorizata prin interceptare.
  8. La sesizarea utilizatorilor, aceasta va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate cele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

 12. Dispozitii finale
  1. Daca unul din numerele de telefon oferite nu este valabil, ne rezervam dreptul de a va anula comanda.
  2. Orice alta problema cauzata de produsele de pe veromoda.ro , netratata de nici un articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificata în scris catre Vero Moda la contact@veromoda.ro. Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.
  3. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.
  4. Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online veromoda.ro , clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.

Copyright © Vero Moda 2018. Proiect realizat de Agentia de Publicitate Acid Love.